keli
Newbie

|
 |
« : Rujan 09, 2008, 05:56:22 » |
|
Ne znam dali smijem pisati u ovoj temi i postavljat pitanja...pa se nadam da nece biti ljutnje.. Sad 20.9 idemo na IPO pa ako bi mi ko htio napisati šta se sve traži! I još jedno pitanje za sada-odnosno problem..Keli nece u vodu.. Kak da ju naucim da ide?! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 09, 2008, 13:39:07 weimaraner »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
weimaraner
|
 |
« Odgovor #1 : Rujan 09, 2008, 13:33:44 » |
|
Ne znam dali smijem pisati u ovoj temi i postavljat pitanja...pa se nadam da nece biti ljutnje.. Sad 20.9 idemo na IPO pa ako bi mi ko htio napisati šta se sve traži! I još jedno pitanje za sada-odnosno problem..Keli nece u vodu.. Kak da ju naucim da ide?!  za ipo je potrebno da pas pretrazuje teren, da markira divljac, i da se neboji pucnja! ako to imas polozila je! za vodu je naj bolje sa dvivljaci raditi i pokusati da pas aportira iz vode! naj vaznije psa ne siliti ili da ide prvih puta u jako duboku vodu.. naj idealnije je kad ima ljep ulaz u vodu da nemora skakati sa obale, za te prve poceteke! e sad zavisi o tome dali ti psa hoces lovacki voditi tj.odgajati ili nesto drugo!? a di idete na ipo? ljep pozdrav
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 09, 2008, 13:35:53 weimaraner »
|
Evidentirano
|
|
|
|
keli
Newbie

|
 |
« Odgovor #2 : Rujan 11, 2008, 03:53:47 » |
|
Na IPO idemo u Blatnicu, 20.09. u subotu.. Pucnja se ne boji, markira tak-tak,.. Budem probala ic pa ako prođemo super, ako ne budemo još radile.
A šta se vode tice ne znam ni sama više kak bi i šta jer se očito jako boji kad nece ni blizu! Bude mi sad došla frendica pa cemo zajedno radit, ona ima više iskustva i lovac je pa cemo valjda naucit nešto novo. Javit ču kak je prošlo..pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
almir
Newbie

|
 |
« Odgovor #3 : Rujan 11, 2008, 07:29:14 » |
|
bok Keli moj savjet je da pricekas prvu kisu (najavljuju za vikend) uzmes kujicu i lagano s njom kroz lokve nemoj zaboravit napunit džepove poslasticama koje obozava i hvali je dok ne dosadis sama sebi kad to krene uzmi neku lopticu uze ili slicno (najbolje divljac ako je vec bila u kontaktu) pa pokusaj s aportom (sve radi u plitkoj vodi) jos da ti se poslije kise potrefi sparno ili vruce vrijeme bilo bi idealno PAZI bitno je da kujica uziva, nemoj forsirat i ni slucajno je nemoj bacati u vodu Puno srece u radu, javi rezultate Pozdrav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keli
Newbie

|
 |
« Odgovor #4 : Rujan 13, 2008, 04:01:11 » |
|
ok, Hvala! EVo baš je nočas kod nas padala kiša, ali ja radim cijeli dan tak da nemogu! pozdrav svima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
weimaraner
|
 |
« Odgovor #5 : Rujan 13, 2008, 15:56:04 » |
|
ok, Hvala! EVo baš je nočas kod nas padala kiša, ali ja radim cijeli dan tak da nemogu! pozdrav svima  sutra ti je jos bolja kisa malo uz cesmu i 90%da bude skocila! ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keli
Newbie

|
 |
« Odgovor #6 : Rujan 14, 2008, 02:44:37 » |
|
I danas radim, ali sutra ujutro smo na cesmi sigurno! ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Fidel
|
 |
« Odgovor #7 : Rujan 15, 2008, 01:05:21 » |
|
I danas radim, ali sutra ujutro smo na cesmi sigurno! ;D
Samo je pusti n dvoriste i nema problema,ovoliko vode nece u zivotu videti ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keli
Newbie

|
 |
« Odgovor #8 : Rujan 15, 2008, 12:24:24 » |
|
Bile smo danas malo u polju, bila je tak sva uzbudjena ko da prvi put vidi travu, a svaki smo dan na livadama! Probala sam ju malo namamit po lokvicama i u neki plitki kanal, ustvari vise je graba nego kanal ali nije bila bas zainteresirana previse! Samo je svuda skakla, trčala ko luda.. Slikice cu postavit sutra, jer sam sad na poslu pa ne mogu.. Joj IPO je za par dana sad me vec i trema polako hvata! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
weimaraner
|
 |
« Odgovor #9 : Rujan 15, 2008, 15:23:23 » |
|
nemoj se nista bojati! uglavnom postoje psi koji su tek sa tri godine proplivali! nekome dođe brze nekome sporije, ali bitno je da dođe! polako, ako si mozes nabaviti racu divlju za aport mislim d abi to islo bez po muke.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keli
Newbie

|
 |
« Odgovor #10 : Listopad 26, 2008, 05:55:28 » |
|
Nisam se javljala jer nije bilo bas puno novosti! Na IPO-u nismo bile jer si je Keli 2 dana prije razbila arkadu! Ne znam gdje ni kak, brali smo grožđe ona je trckarala okolo i dosla razbijena.. Ali sad je sve ok, iduci IPO je u 2 mj.pa cemo ic sigurno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Fidel
|
 |
« Odgovor #11 : Listopad 27, 2008, 02:23:33 » |
|
Heh,pa sta ima veze arkada sa tim,trebala si je izvesti. Mi smo u subotu isli na IPO i naravno obavili to bez ikakvih problema ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|